Основателят на групировката СИК и настоящ собственик на Асет банк“ Младен

...
Основателят на групировката СИК и настоящ собственик на Асет банк“ Младен
Коментари Харесай

Маджо пропусна сватбата на дъщеря си, отмарял на Слънчака

 Основателят на групировката СИК и сегашен притежател на " Асет банк “ Младен Михалев има мотив да почерпи. През уикенда Йоана, дъщерята на Михалев от брака му с първата му брачна половинка Елена, се омъжи на стилна гала за архитекта Иво Диков. 

Сватбеното празненство се организира през отминалата събота в изтънчен столичен ресторант, охолно украсен в холивудски жанр от младоженците. Гости на сватбената гала издадоха, че венчавката е траяла до ранни зори, а на празненството са участвали към 60 индивида, главно другари на младото семейство. 

Сред гостите на сватбеното празненство не е бил Младен Михалев, който " ваканцува " от началото на месец юли в 5-звездния си хотел " Хелена Ризорт " в Слънчев бряг. Негови близки издадоха, че Михалев на процедура към този момент е бил на сватбеното празненство на щерка си и Иво Диков, което се е провело предходната пролет. Заради пандемията от ковид обаче на миналогодишното празненство са участвали единствено младоженците, техните родители и близки родственици. 

" Тържеството от предходната събота беше проведено поради приятелите на Йоана и Иво Диков, поради това на венчавката липсваха родственици “, коментираха посетители на събитието. Водещ на венчалното празненство на младоженците бе Драго Драганов Чая, а няколко естрадни реализатори са забавлявали присъстващите, написа " Уикенд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР